דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: שחיקה
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 15/06/2015, 11:11 am</div>ד״ר גיא וולפין שלום, אני קוראת הרבה מאמרים שלך בנושא שחיקה בכלל ושחיקה חומצית בפרט והייתי רוצה לדעת מס׳ דברים: 1. מגיל קטן מטמיעים בנו את המודעות לאכילת ירקות ופירות, האם במידה ואוכלים כל יום עגבניה טריה זה גורם לשחיקה חומצית? (ובאותו הקשר האם מלפפון/חסה/פלפל אדום או שאר הפירות חוץ מפירות הדר גורמים לשחיקה חומצית)? 2.עד לא מזמן השתמשתי בפרודונטקס ג׳ל המכילה סודיום ביקרבונט וההרגשה בשיניים הייתה מחוספסת, האם המשחה הנ״ל בעלת מקדם שחיקה גבוה, והאם אתה ממליץ לי לעבור לקולגייט טוטאל קלין מינט? אודה לתשובתך המקצועית. </blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל