דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: שלום רב,אני אמורה לעבור שיקום יסודי ומקיף בשתי הלסתות, לאחר הרכבת שתלים אשר לא צלחו. מלכתחילה היו בעיות בשל הגש
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 24/08/2020, 4:52 am</div>שלום רב,<br /> אני אמורה לעבור שיקום יסודי ומקיף בשתי הלסתות, לאחר הרכבת שתלים אשר לא צלחו. מלכתחילה היו בעיות בשל הגשר הקבוע בלסת התחתונה שלא התאים מכל בחינה וגרם לי צרות שלא ניתן לתאר במילים. עברתי ועוברת עד עצם היום הזה סבל בל יתואר וחיה עם סבל קשה מנשוא 24/7. לאחרונה החלפתי את הגשר הקבוע בלסת התחתונה לגשר זמני עד שאתחיל את השיקום. ישנה בעיה מאוד מטרידה. בזמן השינה במהלך הלילה, הפה מתמלא בכמויות של רוק ובהמשך אני נחנקת עד כדי אי יכולת לנשום כמה שניות. אני נלחמת להחזיר את הנשימה. בזמן שאני יורקת לאחר הקימה, הגרון שלי מתמלא דם אשר ככל הנראה גורם לחנק מבהיל. למעלה משנתיים שיש לי דלקת כל חודשיים לערך בשתלים בלסת העליונה, בצד שמאל. יש נפיחות גדולה וכאבים. בזמן הצחצוח באופן קבוע יש דם שאני רואה במברשת השיניים. אני מניחה שריבוי הרוק והדם באים ממקום הדלקת. מדוע יש רוק רב דווקא בזמן השינה? יודגש כי מאז 02/2018 הלסת השמאלית מושבתת לחלוטין, איני יכולה ללעוס ולאכול. הלסתות לא נפגשות בזמן האוכל, ולכן אני אוכלת אך ורק בצד ימין של הלסת. הגשרים הזמניים תקופה ארוכה נשכו לי את הלחי הימנית והלשון. כיום, לאחר שהוחלף הגשר בלסת התחתונה, הדבר נפסק. השאלה, מה עושים עם בעיית הרוק שמתרבה בפה בזמן השינה. לפני הטיפול בשתלים, מעולם זה לא קרה. חשוב לי לציין ולהדגיש כי אני משמרת את הפה מכל בחינה. הצחצוח והשטיפות מתבצעות 3 פעמים ביום באופן יסודי ביותר למעלה מ-5 דקות כל פעם. מברשת שיניים טובה, משחה ומי פה רפואי. על אף זאת, הדלקת לא נפסקת והכאב תמידי אך נסבל. תודה רבה למתן פתרון!<br /> </blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל