דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: יעוץ וקבלת החלטה לגבי הטיפול הנדרש
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 14/06/2020, 7:10 pm</div>ד"ר וולפין שלום רב,<br /> ראשית כל, אני מעריך מאוד את התייחסותך הארוכה למקרה שתארתי.<br /> כאמור, התייעצתי לפני כן עם 3 רופאי שיניים. אחד מהם, היה הדוד שלי שבד"כ אני מטופל אצלו עד שלב מסויים ושניים נוספים. <br /> לצערי, אין תשובה חד משמעית אף על פי שהרוב נוטה ללכת בגישה קיצונית יותר של עקירה ושתל. מה הסיבה האמיתית לכך? לא יודע. אולי כסת"ח שהמטופל לא יבוא בטענות לרופא במידה והטיפול לא יצליח ואולי מסיבות מקצועיות טהורות.<br /> השאלה ששואל את עצמי היא במידה והולכים על טיפול שמרני יותר עד כמה הפרוגנוזה טובה? שאלה שנייה נגזרת מהשאלה הראשונה והיא: במידה והפרוגנוזה לטווח ארוך לא משהו אז האם כדאי להשקיע בטיפול משמר כרגע כשבעתיד השן תלך בכל מקרה לעקירה ושתל?<br /> אתה כבר מבין, שאני מעוניין לשמור על השן וקשה לי לקבל את הרעיון של עקירת שן שנכון להיום לא כואבת לי וניראת "בסדר" כלפי חוץ. <br /> אני מבין שבדיקה מלאה כוללת גם בדיקה פיזית ושלא ניתן לאבחן ולתת המלצה רק על סמך צילום. ועם זאת, במידה ולא הצלחת לראות את הצילום הקודם - בכל זאת אודה לך אם תביט עליו כרגע.<br /> הנה הלינק לצילום (צריך לעשות העתק-הדבק ולפתוח בחלון חדש):<br /> <br /> https://ibb.co/pXggTPm<br /> <br /> כשדיברתי עם דוד שלי הוא אמר לי שאני יכול ללכת ל 10 רופאי שיניים ולכל אחד מהם תהיה דיעה שונה.<br /> ונוסיף לזה, שאני באמת לא יודע לאיזה רופא שיניים ללכת עם הבעיה הספציפית הזאת כי לכאורה יש לא מעט שנראים מקצועיים כלפי חוץ באתרים השונים.<br /> <br /> תודה רבה על עזרתך!<br /> אבי<br /> </blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל