דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: טיפול שורש בזמן קורונה - דחוף או לא?
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 18/03/2020, 6:44 pm</div>התבשרתי היום ע"י רופאת השיניים שאני צריכה טיפול שורש - יש לי כאבים באיזור בו עשיתי סתימה לפני כחודש וחצי והרופאה ראתה היום בעיה עצבית עם השן. הופניתי לאנדודונט אבל - אני בארה"ב וכרגע כל האנדודונטים בסביבתי מטפלים רק במקרים דחופים של כאב חריף, נפיחות, דלקת וכו'. סף הכאב שלי תמיד היה גבוה ועל השאלה של כאב מ-1 עד 10 תמיד אענה פחות מ-9 (כולל בלידה ללא אפידורל)....זה תמיד מרגיש לי פחות נורא ממה שאני שומעת אצל אנשים אחרים. אז הרופאים שהתקשרתי אליהם החליטו שאם לא כואב לי נורא זה לא מצריך טיפול דחוף. כרגע זה כואב ומציק אבל הכאב נסבל... (כאמור בד"כ מסוגלת לעמוד גם בכאב גבוה). רשמו לי אנטיביוטיקה למקרה שהכאב מחריף ואני אמורה עכשיו לחכות בסבלנות שהמרפאות ייפתחו מחדש גם למקרים לא דחופים.<br /> השאלה שלי - מה נחשב דחוף?? אני תוהה כמה עליי להתעקש עכשיו על קבלת טיפול? (אני אשמח מאוד לגמור עם זה עכשיו...). ומה הנזק שיכול להיגרם אם אקח בינתיים משככי כאבים ואנטיביוטיקה ואעשה את טיפול השורש בהמשך?<br /> תודה מראש!</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל