דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: כאבים חצי שנה לאחר שתל
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 06/12/2018, 10:32 am</div>עקרתי שן בעקבות פיסטולה. בחודש 04/18 עשיתי שתל בשן 16. מאז ועד עכשיו יש לי לסירוגין כאבים שמקרינים לאזור העין. כאבים שפוגעים באיכות החיים. לקחתי אנטביוטיקה, עשיתי צילום סינוסים שיצא תקין. בדיקת עינים (קרקעית העין ולחץ עיני)שיצאה תקינה. בדיקת נורולוג יצאה תקינה. מהסיבה הזו אני דוחה את המשך הטיפול (מבנה וכתר) ומנסה לאתר את מקור הכאב. <br /> הרופא עשה לי צילומים נוספים(פריפקלי, פנורמי, נשך) שלא מעידים על בעיה בשיניים סמוכות או אחרות. הרופא אומר שהכאבים הם לא מהשתל ואני טוענת שכן מהסיבה כשכאשר הרופא מוציא את השתל ומבריג שוב אני מרגישה כאבים חזקים במקום שנמשכים כמה ימים ועוצמת הכאב פוחתת בעזרת משככי כאבים(הוא אומר שאין שם דלקת והכול תקין). הוא רוצה לתת לי שוב אנטיביוטיקה? חייבת לציין כי הרופא עושה כמיטב יכולתו. אני חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות<br /> האם יכול להיות שיש במקום השתל כאבים וזה נורמלי? ואולי יש שם דלקת שלא רואים בצילום?<br /> האם כדאי להמשיך בטיפול (מבנה וכתר) למרות הכאבים?<br /> מה ניתן לעשות?</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל