דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: גירוי וכאב מתמשך בחניכיים אחרי השחזת שן והתקנת כתר
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 12/10/2018, 11:32 am</div>שלום.<br /> במאי עברתי טיפול שורש שהחלמה אחריו הייתה די ארוכה לעומת טיפולי שורש אחרים אצלי ( כש 10 ימים לעומת 2-3 ימים בדרך כלל). בסוף הכאב חלף. עשו לי מבנה לאחר זמן מה( כחודש לאחר טיפול שורש) וזה עבר בשלום. לאחר זמן מה ( גם כחודש) עשו השחזת שן כהכנה לכתר. בשלב זה התחילה צריכת חניכיים קטנה שייחסתי אותה למיני טאומה ששן עוברת בהשחזה. רופא החליט לדלג על כתר זמני ולאחר כמה ימים התקין כתר קבוע ממתכת בלבד ללא ציפוי חרסינה ( חשב שזו אופציה טובה ביותר עבור שן אחורית ודי הרוסיה לטענתו). לאחר התקנת כתר עברו ימים ושבועות וגירוי בחניכים המשיך. רופא טען שיש לי את החומר הזה בפה בכתרי חרסינה משולבים מתכת ולכן לא סביר שפיתחתי אלרגיה. החלפתי רופא. רופא אחר חשב שאולי כתר לא סוגר טוב את המקום וזה מקור הכאבים והציע לשים כתר זמני מבושל. הסכמתי.זה לא פתר את הבעיה. הסירו גם כתר זמני וגם זה לא פתר את הבעיה.בדק אותיגם מומחה לטיפול שורש וגם הוא לא ראה משהו שמסביר את העניין....רק ציין שנראה שחניכיים רגישות ומעט מגורות, אך לא איזה דלקת רצינית ואמר שייתכן תחושות אלו יחלפו.וכרגע לא נדרשת שום פעולה מצדי..העניין הוא שזה נמשך כבר כחודשיים עם הכתרים ובלי הכתרים ואני כבר לא יודעת מה לעשות....כאמור זה לא טיפול שורש ראשון שלי ולא השחזה ראשונה שלי ולעולם לא הייתה תגובה כזאת. חשוב לציין שעשו לי צילומים ולא הסתפקו רק בבדיקה. אשמח לעצה. תודה.</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל