דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: פחד
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 26/11/2016, 10:53 pm</div>היי כתבתי פה מספר פעמים וקראתי את המאמרים באתר ולצערי עד עכשיו טרם אזרתי את האומץ ללכת לרופא שיניים.. חושבת שאולי מחר אתקשר לקבוע תור לרופא.. לפני משהו כמו שנה נהיו לי כאבים והלכתי לבדיקה ואמרו שאני צריכה שלוש טיפולי שורש ועקירה של שן.. אף פעם לא עשיתי לא זה ולא זה.. אין לי בעיה לעשות טיפולים קצרים הבעיה שטיפול שורש והשיקום זה ממש ארוך ועקירה על אותו עקרון כי שתל גם לוקח מלא זמן.. זה גם לא מחזיק לעולם.. אני מחפשת טיפול קצר, לא כואב ושיישאר לי לאורך זמן, אין לי בעיה ללכת לביקורות אצל רופא שיניים בלי טיפול... הפחד אצלי הוא גם מזה שאולי התווספו עוד טיפולי שורש ועקירות מאז.. אני לא יודעת.. זה גם מלא כסף ואני משלמת על משהו שאני כל כך מפחדת.. ובקשר למחט של הזריקה... הסתכלתי ביוטיוב על טיפולי שיניים וראיתי שקודם כל הזריקה כואבת לכולם כלומר מי שאומר שזה לא כואב ולא מרגישים הוא שקרן... אני יודעת שאין ברירה אבל האם יש משהו שלפחות מרדים את המקום (כמו משחת emla)? שאלה שניה בקשר למחט- כמה ס"מ מכניסים כשעושים את הזריקה והאם המחט עבה או דקה במציאות? והאם הזריקה בפה כשהוא כואב היא יותר כואבת? אם אני מפחדת ממש מהזריקה כדאי לי לחכות שהכאבים בפה ייפסקו? בדחיה של שבועיים נגיד יכולה להיות החמרה? וזה נכון שבטיפולי שורש הרופא שיניים יכניס אש לפה שלי? אני לא יודעת איך לפשט את הפחד שלי.. רק מהמחשבה שאני מחר אזמין תור אני לא נרדמת... חח.. שוב, תודה רבה</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל