דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: כתרים קדמיים
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 02/10/2016, 8:27 am</div>קודם כל תודה על המענה לשאלה שלי. אני מטופלת אצל רופא טוב שמומחה לשיקום הפה בחיפה והוא לא הציע לי אפילו לחשוב על ציפוי, הוא רק אמר לי שעם הלבנה זה יהיה בסדר. אני אבוא אליו עם השאלה לגבי ציפוי השן השישית כשהוא יחזור מהחופש של החגים. אבל האם רופא לשיקום הפה ידע לתת לי תוצאה טובה ותואמת בציפוי השן השישית? בשם של המרפאה שלו רשום שיקום הפה ואסתטיקה אבל אין שם שום רופא שמתמחה באסתטיקה לפי מה שקראתי על המרפאה. אני עכשיו עם כתרים זמניים כי אני צריכה לעבור השתלת עצם מקדימה(איפה שעקרו לי שן צידית לקדימות בגלל ציסטות שהיו לי) ואני רוצה כשיעשו לי אתה כתרים הקבועים יעשו לי את זה ביחד עם הציפוי כדי שזה יתאם בחומר ובצבע. אבל מה עם הרופא שלי לא מומחה לאסתטיקה ולא ידע לתת לי תוצאה טובה כמו רופא מומחה? ומה עם המעבדה שהוא עובד איתה לא מומחית לזה או לא עובדת עם החומר שהמלצת?<br /> האם הרופא שלי יסכים להתייעצות עם רופא שהוא מומחה לאסתטיקה? האם זה משהו שמקובל?<br /> והאם אתה מכיר רופא מומחה באסתטיקה באזור הצפון (חיפה וצפונה) שעובד עם החומר הזה ושהוא טוב וידע לתת לי תוצאה יפה בשיניים כדי שאני אוכל לחייך ולא יראו הבדל בצבע? (פשוט אני לא מכירה רופאים מתחום האסתטיקה בצפון ואני לא רוצה ליפול על מישהו שיקח הרבה כסף ולא יתן לי תוצאה טובה).<br /> ושאלה נוספת בשביל הידע- אם עושים הלבנה לפני שעושים כתרים שכולם חרסינה וציפוי מהחומר שאמרת אז מה קורה כשהשן מתחת לציפוי מתחילה להתכהות בחזרה? כי הלבנת שיניים לא מחזיקה לזמן רב... האם זה יגרום לציפוי להיראות כהה יותר?<br /> המון תודה מראש! וחג שמח!</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל