דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: שאלה
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 19/08/2016, 7:25 am</div>אני מודעת לזה שהמצב שלי מורכב אבל אני יודה לך אם תנסה לעזור לי ולענות לי על השאלה שבסוף.. בת 27. בספטמבר אשתקד עקרתי שתי שיניים- 16 ו- 17. עקרתי כי הפרצוף היה נפוח, הרגשתי כאבים, זרמים כך שבאמת לא היתה ברירה. הייתי צריכה להיכנס לתהליך של שתלים אבל מאוד חששתי לכן עדיין לא התחלתי. לפני ארבעה חודשים שוב הרגשתי כאבים חזקים בצד ימין שלא השתפרו כמה שבועות אז חזרתי לרופא, הוא צילם ובדק והוא אמר שאני חייבת טיפול שורש לשן 15 וגם שאני חייבת להיכנס לתהליך של ההשתלות כי מתחילה לי ספיגת עצם. הוא המליץ לי ללכת לשני מומחים- אנדודונט ושיקום פה. לא הלכתי עדיין ואני סובלת מכאבי תופת. אני מפחדת ממספר דברים, אני מפחדת מהזריקה, מהמקדחה, אני יודעת שיכאב לי (העקירות כאבו לי מאוד קשה לי לתאר עד כמה), אני יודעת שההשתלות עכשיו יותר קשות כי יש ספיגת עצם, ושהטיפול שורש יותר קשה כי עבר מלא זמן מאז האבחון שלו, ואולי בכלל כבר גם את השן הזו יאמרו לי לעקור, אני לצערי אני לא רואה את עצמי מסיימת את הטיפולים המורכבים האלה. אני רק מנסה להבין איך שלוש שיניים צמודות נהיו במצב גרוע אחת אחרי השניה.. האם יש תהליך של הידבקות? אני רוצה לקחת את המצב העכשווי שלי כנתון ולקבל את זה כעובדה ופשוט מעכשיו לשמור שלא תהיה הדרדרות בשאר השיניים מה עליי לעשות? <br /> אני יודעת שחוסר טיפול זה לא פתרון לבעיות הקיימות, אני רוצה פתרון לבעיות עתידיות.<br /> אני באמת משתדלת לצחצח שיניים פעמיים ביום, יש לי חוט דנטלי וכשאני נזכרת אני מעבירה, מה שכן, ניקוי אצל שיננית אני לא עושה כי זה לא נעים לי, אני כנראה רגישה ביתר- עשיתי פעם אחת לפני העקירות. אני לא מפונקת- הטיפולים באמת כואבים לי.</blockquote><br>
ביטול
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל
התראות
#
הדבק כתובת אינטרנט או התחל לכתוב כדי לחפש