דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: חרדה דנטלית
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 19/04/2016, 4:05 pm</div>שתי שאלות:<br /> 1) זכור לי שלפני כשנתיים קראתי פה מאמר על חרדה דנטלית ועכשיו אני לא מוצאת אותו. תוכל אם קיים לצרף לי קישור? אני רוצה לנסות ליישם..<br /> 2) האם לדעתך יש מצבים שבהם לא כדאי לטפל בשיניים בגלל חרדה? כלומר, אני אישית מרגישה שכל פעם כשאני רק חושבת על רופאי שיניים יורדות לי כמה שנים מהחיים. באמת. האם יש אנשים שממליצים להם לא לטפל? אני יכולה להעיד על עצמי שניסיתי מספר פעמים ללכת לרופאים (המומלצים כנחמדים ביותר) ואני מרגישה שזה גדול עליי. שיש לי שריטה עמוקה ואין לי מה לעשות איתה. שככה אני וזהו. אני מרגישה שאני יותר פוגעת בעצמי בגלל הלחץ מאשר מועילה לעצמי.<br /> קצת על העבר שלי- הפעם האחרונה שעשיתי טיפול היא לפני כשנה וחצי וזה היה טיפול חרום שעושים לפני טיפול שורש ולפני כן כשהייתי בת 12 (עכשיו בת 23). כרגע אני מרגישה אי נוחות בפה, אני לא יודעת אם לקרוא לזה כאב כי זה פחות ואני די התרגלתי וכשבאמת אין ברירה אני נוטלת אנטיביוטיקה. <br /> <br /> אז יש מצבים שבהם האי תועלת מהטיפול עולה על התועלת מהטיפול? אני נמצאת שם?<br /> <br /> אודה לתשובות,<br /> רוני</blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל