דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: בעיה
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 03/03/2016, 4:43 am</div>שלום וברכה,<br /> עשיתי שני טיפולי שורש אחד ביוני ואחד ביולי בשיניים 16 ו 17. הרופא לא רצה לטפל בי ושלח אותי למומחה (בגלל שפחדתי). את המבנה עשיתי רק באוקטובר וזה אחרי שקבעתי עשרות פעמים תורים במרפאה וכל פעם דחו בגלל תירוץ אחר (לפעמים סיבות מוצדקות בהנחה שהם דוברי אמת).... פעמיים דחו אותי כשכבר הגעתי למרפאה!! חשבתי כבר לחפש רופא אחר אבל לא ידעתי אם זה אפשרי אחרי שהוא יודע את הסיפור של השיניים שלי וגם מי מבטיח שרופא אחר יהיה יותר בסדר אז נשארתי. ואז התחילו המדידות לכתר שגם שם דחו אותי כל פעם, יום אחד התקשרתי לצעוק עליהם שפשוט עושים ממני צחוק אז מנהלת המרפאה אמרה לי שגם אני ביטלתי תורים והם לא אמרו כלום (לפני הבדיקה הראשונה באמת קבעתי וביטלתי תורים... ממש פחדתי לבדוק מה יש לי... אבל מאז שהתחלתי דחיתי פעם אחת מסיבה מוצדקת...). בכל אופן עשו לי 5 מדידות כי כל פעם משהו לא היה טוב הרופא אומר שאחת השיניים הרוסה ולכן זה יותר קשה. כל פעם שהרופא התקרב עם המכשיר שמשחרר את הכתר הייתי מתכווצת והוא היה כועס שזה לא כואב ולמה אני זזה... לא מצליחה להשתלט על זה... אחרי המדידה החמישית שאמורה להיות אחרונה התקשרתי לקבוע תור והם אמרו שהכתר עדיין לא הגיע ושהם ייצרו איתי קשר.. ראיתי שעוברים שבועיים וחצי מהטלפון שלי אז התקשרתי שוב אתמול ובשיא חוצפתם המנהלת אומרת לי שבדיוק הרופא שאל למה אני לא באה ואני מוזמנת לבוא ובמידה והכתר לא יישב טוב אני אקח את העבודה ויחפש רופא אחר כי זה לא הגיוני לבוא שלוש שבועות אחרי ולצפות שיישב טוב! והיא התחילה להגיד לי שזה זמן יקר של הרופא וזה עלות! כאילו הזמן שלי לא יקר... אני תיק מפסיד כנראה. יום ראשון אני יילך לקחת את הכתר אבל אני לא יודעת מה לעשות!! רופא חדש ירצה לטפל בי בשלב כזה? <br /> ודבר שני, מאז שסיימתי את הטיפולי שורש עדיין יש לי כאבים בחניכיים, פחות ממה שהיה לפני אבל עדיין כאבים. כל פעם אמרתי לרופא והוא בדק (בלי צילום חדש, הוא הסתכל על צילום שהמומחה צירף אחרי טיפול השורש) ואמר שהכל בסדר. אבל אני באמת מרגישה כאבים.... האם זה הגיוני שיש כאבים שהולכים להישאר איתי לנצח? אודה לכל עצה....</blockquote><br>
ביטול
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל
התראות
#
הדבק כתובת אינטרנט או התחל לכתוב כדי לחפש