דלג לתוכן
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
אודות
פורום
מאמרים
יצירת קשר
האתר המקצועי
Youtube
Instagram
Facebook-square
לאתר המקצועי
בית
>
פורום
פורום
תפריט
ניווט בפורום
פורום
פעילות
התייחסות: שאלה דחוף
<blockquote><div class="quotetitle">ציטוט מ אורח/ת ב 25/01/2016, 4:59 am</div>כמה שאלות:<br /> א. כששותים אנטיביוטיקה זה לא מאט את התקדמות העששת? העששת ממשיכה להתקדם באותו קצב?<br /> ב. עדיין לא הבנתי אם אני צריכה להגיד לרופא על הכמות ששתיתי או מה שהיה היה... מצד אחד כתבת שהוא צריך לדעת את המצב האמיתי ומצד שני כתבת שההחלטות מתקבלות עפ"י מצב השן העכשווי... מעדיפה לא להגיד לו ופשוט לא לעשות את זה שוב... האם הוא צריך לדעת מה היה ולמה?<br /> ג. דואגת לגבי מה יקרה אם אצטרך אנטיביוטיקה בעתיד. האם יש אנטיביוטיקה יותר חזקה מאוגמנטין? קראתי שאם אנטיביוטיקות לא משפיעותוצריך לקחת אז עושים זאת דרך הוריד בבית חולים... האם אני בשלב הזה או שיש עוד אנטיביוטיקה בין אוגמנטין לבית חולים?<br /> ד. ודבר אחרון שחשוב לי להגיד... אתה יכול לא להסכים עם מה שעשיתי גם אני די מתחרטת אבל כשאני חושבת על זה שוב אני נזכרת שכל כך כאב לי הייתי בחוסר תפקוד מוחלט (לא יודעת אם אי פעם היו לך כאבי שיניים כאלה) וזה לא שישר הלכתי לרופאים אחרים ניסיתי ממנו והוא לא הסכים עד שאני לא קובעת תור.. אני יודעת שהוא רצה שיכאב לי ואז בטוח אני יבוא לטיפול... ואז החלטתי לבדוק רופאים שאולי יתחשבו בי זה הכל.. אני בטוחה שעוד הרבה עושים כמוני ואני בספק אם אתה היית חווה כאבים כמו שהיו לי (והאנטיביוטיקה באמת עזרה בהתחלה!) ונגיד ולא היית רופא שהולך ביי דה בוק אלא מטופל לא היית פועל כמוני.. אני לא מצדיקה את עצמי, אני רק מבינה למה עשיתי את זה... הבעיה היחידה פה זה שלא אמרתי לרופא את האמת ואולי שתיתי יותר מידי... אל תסכים איתי אבל תבין אותי.<br /> היום אני יזמין תור כי כואב לי ולצערי אין ברירה אני מפחדת להגיע לעקירה..<br /> </blockquote><br>
ביטול
אודות
דבר יו"ר הר"ש
אודות נשיא הכבוד של הר״ש
מוסדות הר"ש
הועד המרכזי
המועצה המדעית
מחוזות
בתי דין
ועדות
קשרי חוץ
שיתופי פעולה
היסטוריית הר"ש
איגודים מקצועיים
קורסים והכשרות
ספרייה מקצועית
מאמרים מקצועיים
עיתונות הר"ש
וובינרים
קישורים בינלאומיים
טפסי הסכמה
לוחות
הטבות
יצירת קשר
ראשי
מחוזות
כרטיס ביקור דיגיטלי
לאתר הציבורי
Youtube
Instagram
Facebook-square
התחברות
כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
התחברות
שחזור סיסמה?
הרשמה כחבר הר"ש
הוספת/עריכת קישור
סגור
יש להזין כתובת יעד
כתובת אינטרנט
טקסט לקישור
פתיחת קישור בטאב חדש
או קישור פנימי באתר
חיפוש
לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים.
חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.
בטל