חיפוש רופאים

אזור בארץ

חיפוש רופא לפי תחום

רופא שיניים כללי
אורתודונטיה - יישור שיניים
כירורגיה פה ולסת
פדודונטיה - רפואת שיניים לילדים
אנדודונטיה - טיפול שורש
רפואת הפה
שיקום הפה
פריודונטיה - מחלות חניכיים
שיקום הפה ושיקום פנים ולסתות
רפואת שיניים ציבורית
פתולוגיה אוראלית

חיפוש לפי שם רופא

פורום רפואת שיניים
תשובה

אין נזק ישיר ומיידי, הרי שוקו איננו חומצה שממיסה את השיניים. מה שקורה הוא שחלב נדבק לשיניים וחיידקים יידבקו אליו, ויעלו את רמת החומציות בפה. ובמיוחד בשוקו שהינו משקה ממותק, ויש התרבות מהירה יותר של חיידקים אלו בנוכחות סוכר, ועלייה עוד יותר גדולה ומהירה בחומציות בפה. ומכל ריבוי החומצות האלו - עלולים להיווצר חורים בשיניים והתפוררות אם הנזק הולך ומחמיר

הודעה חדשה
נושא ההודעה:
תוכן ההודעה:
תמונה:
גודל קובץ מקסימלי 200k (גודל תמונה משוער 800x600)
Capcha

נא הזן את הקוד בתמונה

CAPTCHA Image [ שנה תמונה ]

שלח

firstAid

חיפוש באתר

toProfSite